Prima parcare supraetajată ridicată de o autoritate publică în Timişoara

parcare timisoara 8

Consiliul Județean Timiș va construi o parcare supraterană, situată pe str. Sf. Ioan, nr. 1 (lângă Hotel Timișoara).

parcare supraetajata 3

Călin Dobra, preşedinele instituţiei, a declarat că este vroba de o investiție pentru care caută soluții încă de la preluarea mandatului:

Sunt conștient de importanța și necesitatea sa pentru cetățeni. Săptămâna trecută, am scos la licitație serviciile pentru elaborarea documentației în vederea realizării planului urbanistic zonal, procedură obligatorie, care va stabili reglementările și parametrii urbanistici ai viitoarei construcții (regim de înălțime, procent de ocupare a terenului, acces, coeficient de ocupare, etc).

De aici, până la licitația efectivă, mai e doar un pas. Nu am o misiune ușoară, dar în ultima perioadă, am avut discuții cu mai mulți membri ai mediului de afaceri, ca să identificăm soluția optimă, atât pentru cei care vor investi, pentru cetățeni, dar și pentru noi, ca autoritate publică„.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prima parcare supraetajată ridicată de o autoritate publică în Timişoara

  1. Timisoara este sufocata de atatea parcari-minciuna,facute de Robu ,Dobra et,company ! Parcare supraterana,in „zona O”,este o gogomanie,… sporeste si poluarea,etc etc Cel mult o parcarein regim S2+S1+P ! Consultati specialisti,arhitecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *