Prezență slabă la mitingul pentru centură

Aproximativ 200 de persoane s-au strâns sîmbătă, în Piața Victoriei, pentru a susține construirea cât mai rapidă a unei șosele de centură complete pentru Timișoara, în primul rând a porțiunii de sud, pe care să fie îndreptat traficul greu dintre Calea Lugojului și Calea Șagului.

Cu toate apelurile la mobilizare lansate pe facebook, timișorenii nu s-au lăsat convinși să iasă în stradă. La miting a vorbit, pentru început, Adrian Pășcuță, care s-a prezentat drept președinte al unei ONG, dar a omis să spună că este consilier județean ales pe lista PNL.

A urmat primarul Nicolae Robu, care e re-enumerat argumentele în favoarea centurii și a cerut ca demersurile pentru construirea acesteia să înceapă cât mai curând.

Au mai luat cuvântul un reprezentant al transportatorilor și unul al taximetriștilor, s-a ascultat muzică special cumpusă pentru acest eveniment, iar nu mult după ora 12 mitingul s-a încheiat. În Piața Victoriei au mai putut fi văzuți senatorul liberal Ben-Oni Ardelean, viceprimarul Dan Diaconu și consilierul local PNL Lucian Căldăraru.

0 Comments

No Comment.