Prezență slabă la mitingul pentru centură

miting centura

Aproximativ 200 de persoane s-au strâns sîmbătă, în Piața Victoriei, pentru a susține construirea cât mai rapidă a unei șosele de centură complete pentru Timișoara, în primul rând a porțiunii de sud, pe care să fie îndreptat traficul greu dintre Calea Lugojului și Calea Șagului.

Cu toate apelurile la mobilizare lansate pe facebook, timișorenii nu s-au lăsat convinși să iasă în stradă. La miting a vorbit, pentru început, Adrian Pășcuță, care s-a prezentat drept președinte al unei ONG, dar a omis să spună că este consilier județean ales pe lista PNL.

A urmat primarul Nicolae Robu, care e re-enumerat argumentele în favoarea centurii și a cerut ca demersurile pentru construirea acesteia să înceapă cât mai curând.

Au mai luat cuvântul un reprezentant al transportatorilor și unul al taximetriștilor, s-a ascultat muzică special cumpusă pentru acest eveniment, iar nu mult după ora 12 mitingul s-a încheiat. În Piața Victoriei au mai putut fi văzuți senatorul liberal Ben-Oni Ardelean, viceprimarul Dan Diaconu și consilierul local PNL Lucian Căldăraru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *