Președintele Klaus Iohannis, apostrofat de Faur Isaia, timişoreanul care l-a stropit cu cerneală pe Emil Constantinescu

isaia

Conducătorii de stat din Germania și România vizitează, astăzi, centrul istoric al Sibiului.

Cei doi președinți, Joachim Gauck și Klaus Iohannis, și-au început vizita, la ora 12, la Primăria Municipiului Sibiu.

La intrarea în instituție, Iohannis a fost întâmpinat de un bărbat care a trecut fără prea mare dificultate de convoiul de SPP-işti şi a încercat să îi înmâneze preşedintelui o petiție. A fost blocat de agenţii de pază. În scurt timp, s-a aflat că bărbatul este Faur Isaia, timişoreanul care în anul 2000 a reuşit să-l stopească cu cerneală pe preşedintele Emil Constatinescu.

Cine este Faur Isaia?

Faur Isaia este un personaj extrem de controversat, facandu-se remarcat prin mai multe incidente. Una dintre cele mai cunoscute ispravi ale lui Isaia dateaza din 2000, cand timisoreanul l-a stropit cu cerneala pe presedintele Emil Constantinescu. Un an mai tarziu, chiar in seara dinainte de Craciun, Faur Isaia a uimit Timisoara, protestand pe cladirea in care functioneaza restaurantul McDonald’s. La nici o luna distanta, Faur Isaia s-a facut din nou remarcat, taind cu o toporisca cablurile TVR, chiar in timpul unei transmisiuni directe.

Ultimul incident celebru al lui Isaia s-a petrecut in urma cu doi ani. In seara de Revelion, Faur Isaia a agresat-o pe sefa de sala a Operei din Timisoara pentru ca nu a fost lasat sa urmareasca fara bilet spectacolul „Liliacul”.

La Primărie, s-au întâlnit cu primarul Astrid Fodor și au discutat despre oraș. Aici, președintele Germaniei a semnat în cartea de onoare a Sibiului.

Apoi, au mers la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, unde au discutat cu profesorii și elevii. Iohannis a mărturisit că, pentru el, este o mare bucurie să fie, acum, în fosta sa școală și să își revadă foștii colegi de catedră. La final, au făcut cu toții o fotografie de grup, iar oaspeții au semnat în cartea de onoare a Colegiului. Primul a fost președintele Germaniei, urmat de soția sa. Ar fi trebuit să semneze, apoi, Klaus Iohannis, dar Carmen a făcut o greșală de protocol și a semnat înaintea lui.

„Pentru mine, să semnez în cartea de onoare a școlii mele este o mare onoare”, a spus Klaus Iohannis.

tribuna.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Președintele Klaus Iohannis, apostrofat de Faur Isaia, timişoreanul care l-a stropit cu cerneală pe Emil Constantinescu

  1. Oportunitate foarte serioasa de castig acasa!
    Cautati o sursa de venit suplimentar, fara nici o investitie si doriti sa munciti acasa pe calculator? Nu mai pierdeti timpul. Va ofer ceva verificat, primiti toate informatiile si metodele de lucru pas cu pas. Doresc sa colaborez cu cineva de incredere. Detalii la mail: [email protected]

Lasă un răspuns