Preot agresiv, cercetat după ce ar fi incendiat maşina soţiei

Un preot din Dâmboviţa este cercetat pentru distrugere prin incendiere după ce ar fi dat foc autoturismului soţiei. Femeia ar fi fost ameninţată şi cu bătaia, iar poliţiştii au emis ordin de protecţie.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în vestul țării. Un copil a murit strivit de un gard

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat că pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu la o maşină parcată în Pucioasa şi s-a stabilit că focul a fost pus intenţionat.

„La faţa locului s-au deplasat, pe lângă politişti, şi efective de la ISU Dâmboviţa care au lichidat incendiul şi au stabilit ca şi cauză <folosirea intenţionată a sursei de aprindere – flacară brichetă>. Autoturismul a ars în întregime”, arată sursele citate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor a reieşit că principalul bănuit este un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni.

„Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecţie provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soţia sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi ameninţat-o cu acte violenţă”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este preot în Buciumeni, iar maşina pe care a incendiat-o este a soţiei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns