Premii speciale la Topul Firmelor din Timiș. Trofeul de Excelență „Nunc Opera Omnia”, acordat medicului Dan Gaiţă

Dan Gaita

A devenit o tradiție pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș să acorde în cadrul Topului juețean al firmelor premii și distincții speciale unor companii, pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate: investiții, resurse umane, responsabilitate socială sau campanii umanitare.

”Aflat la prima ediție, Trofeul de Excelență «Nunc Opera Omnia» se acordă unor personalități marcante ale județului care promovează valorile țării dincolo de hotare. Astfel, în semn de prețuire a unei vieți pusă în slujba omului și a științei medicale, de recunoaștere a unei activități de excepție în prevenirea și reabilitarea cardiovasculară, CCIA Timiș acordă acest trofeu prof. univ. dr. Dan Gaiță, primul român ales în Comitetul Director al Societății Europene de Cardiologie.

Prof. univ. dr. Dan Gaiță este profesor de medicină internă și cardiologie la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, președinte al Fundației Cardioprevent, autor a numeroase cărți de specialitate, organizator al unor manifestări naționale și internaționale, inițiator al unor programe de promovare a sănătăţii şi educaţiei pentru sănătate în colaborare cu administrația publică locală”, anunță Camera de Comerț.

Pentru a cincea oară consecutiv, CCIA Timiș acordă Trofeul de Excelență pentru resonsabilitate socială în comunitate. Importanta distincție merge spre o companie pentru implicare constantă în campanii sociale și umanitare de mare anvergură care au schimbat atitudini și mentalități și s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample în comunitate: Clinicile Medici’s Timișoara.

Dintre proiectele derulate, amintim: campaniile ”Ajută-ți familia. Ajută medicii de familie”, ”Bike to Work”, ”Sângele salvează vieți”, precum și editarea ”Ghidului de prevenție în epidemii în sprijinul companiilor și angajaților”, constituirea Consiliului de Consultanță Antreprenorială din cadrul UMF Timișoara și a platformei de cercetare universitară Inno Business Center, dar și implicarea în fondarea North American Economic Club în Timișoara.

Pentru a treia oară consecutiv, CCIA Timiș acordă Trofeul de Excelență “Invest in Timiș” principalilor investitori străini, cu contribuție directă și semnificativă în economia județului. Anul acesta, trofeul va fi primit de trei companii cu capital străin aflate în topul firmelor cu cel mai mare număr de angajați, pentru promovarea unei culturi corporatiste în care omul este parte activă a succesului, pentru principiile etice și valorile asumate în dezvoltarea angajaților.

Zoppas Industries România, una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene care au ales județul Timiș pentru a-şi desfăşura afacerile, Kromberg & Schubert România, parte a unui concern internaţional leader în furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive și Profi Rom foodm, lanț de supermarketuri și magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică și cei mai mulți angajați sunt cele trei companii care vor primi trofeul pentru marile investiții.

Evenimentul Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie, începând cu ora 19. Web-site-ul evenimentului poate vi vizitat la adresa www.top.cciat.ro .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *