Premierul Tudose, vizită inopinată pe autostrada Lugoj-Deva

Premierul Mihai Tudose a plecat, în această dimineaţă, în inspecţie la una dintre cele mai aşteptate autostrăzi: Lugoj – Deva. Prim-ministrul a plecat de la Guvern cu o delegaţie pentru a verifica lucrările la tronsonul III al autostrăzii şi a făcut o oprire în zona localităţii Şoimuş.

Inspecţia premierului vine după ce fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, susţinea înainte de demisia din fruntea ministerului că este extrem de nemulţumit de lucrările de pe respectivele tronsoane şi ameninţa chiar cu rezilierea contractelor.

„Am constatat, cu mare dezamăgire, că antreprenorii Tronsoanelor 2 şi 3 se pot «lăuda» doar cu o proastă mobilizare şi cu o metodologie deficitară, cauzată de cârpeli interminabile. Nu voi accepta asemenea situaţii şi nu vreau să fac niciun fel de concesii. Dacă cei doi antreprenori, italian şi spaniol, nu au cum să respecte termenele de finalizare ale lucrărilor, voi rezilia contractele cu aceştia şi voi căuta firme serioase în domeniu”, scria, pe Facebook, Răzvan Cuc la acea vreme.

Sursa: stiripesurse.ro

3 Comments
Banatean 20/10/2017
Ce bine ar fi ca după întreruperea contractelor sa organizați o noua licitație pe baza unor caiete de sarcini refăcute de la zero dar în mod onest si care sa permită firmelor românești sa execute lucrări de proiectare si construcție, la ele acasă, în România.