Premierul Tudose, vizită inopinată pe autostrada Lugoj-Deva

tudose autostrada

Premierul Mihai Tudose a plecat, în această dimineaţă, în inspecţie la una dintre cele mai aşteptate autostrăzi: Lugoj – Deva. Prim-ministrul a plecat de la Guvern cu o delegaţie pentru a verifica lucrările la tronsonul III al autostrăzii şi a făcut o oprire în zona localităţii Şoimuş.

Inspecţia premierului vine după ce fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, susţinea înainte de demisia din fruntea ministerului că este extrem de nemulţumit de lucrările de pe respectivele tronsoane şi ameninţa chiar cu rezilierea contractelor.

„Am constatat, cu mare dezamăgire, că antreprenorii Tronsoanelor 2 şi 3 se pot «lăuda» doar cu o proastă mobilizare şi cu o metodologie deficitară, cauzată de cârpeli interminabile. Nu voi accepta asemenea situaţii şi nu vreau să fac niciun fel de concesii. Dacă cei doi antreprenori, italian şi spaniol, nu au cum să respecte termenele de finalizare ale lucrărilor, voi rezilia contractele cu aceştia şi voi căuta firme serioase în domeniu”, scria, pe Facebook, Răzvan Cuc la acea vreme.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Premierul Tudose, vizită inopinată pe autostrada Lugoj-Deva

 1. Ce bine ar fi ca după întreruperea contractelor sa organizați o noua licitație pe baza unor caiete de sarcini refăcute de la zero dar în mod onest si care sa permită firmelor românești sa execute lucrări de proiectare si construcție, la ele acasă, în România.

   1. Si ce, firmele străine ce se afla prin țara lucrează actualmente cu pakistanezi? Si de ce trebuie sa ne gândim tot timpul la munca executata manual, de negrii?
    În Germania si Austria se lucrează aproape total mecanizat, abia dacă vezi muncitori pedestri pe șantierele de autostrazi, noi ce am avea sa lucram la fel? Bun, acum o sa începem cu banii, mentalitatea, etc.
    Cred ca mai greu e sa ne debarasam de ideile ca românul trebuie sa muncească ca o sluga netrebnica la alții, în țara si strainate. Hai sa fim un pic mai patrioti si mai respectoși.

Lasă un răspuns