Premierul Sorin Grindeanu, prezent la întâlnirea „de suflet” a administraţiei judeţene

Sorin Grindeanu, prim-ministrul României, a participat, vineri, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, instituţie în fruntea căreia s-a aflat în perioada iunie-decembrie 2016. Premierul a declarat că experienţa administrativă l-a învăţat să înţeleagă nevoile şi priorităţile primarilor şi ale aleşilor judeţeni, bucurându-se că revede oameni cu care a lucrat şi de la care a învăţat administraţie publică.

„Săptămâna aceasta s-au împlinit 100 de ani, pardon, 100 de zile – să nu uraţi la nimeni aşa ceva – de când am plecat de aici pentru a prelua şefia guvernului şi mărturisesc că pe lângă bilanţul celor 100 de zile m-am gândit şi la cele şase luni în care am condus consiliul judeţean. Această experienţă a fost folositoare pentru guvernare, pentru că mă învaţă să înţeleg nevoile şi priorităţile din administraţia publică”, a spus premierul, precizând că va rămâne un prieten al adminsitraţiei timişene:

„Pentru mine, Timişoara înseamnă acasă, alături de Caraş-Severin. De câte ori voi veni aici, mă voi bucura de reuşite şi mă voi întrista pentru eventualele eşecuri. Vă rog să contaţi pe mine din funcţia pe care vremelnic o deţin. Voi rămâne un prieten care o să vă laude atunci când meritaţi şi o să vă cert când greşiţi”.

Grindeanu a făcut chiar o glumă, spunând că îi va certa, dar … mai târziu pe liderii judeţeni actuali. Premierul a venit însoţit alături de fiul său în vârstă de şase ani. Aniversarea de 25 de ani i-a avut, printre invitaţi, pe foştii preşedinţi Viorel Coifan, Constantin Ostaficiuc şi Titu Bojin, dar şi vicepreşedinţi şi secretari ai instituţiei.

De asemenea, sala a fost plină de parlamentari, primari şi şefi ai unor instituţii. Au fost momente emoţionante, în care foştii lideri au privit pe ecran realizările la care au participat de-a lungul timpului, au mai schimbat câteva vorbe, au depănat amintiri şi s-au convins că, dincolo de vremelnicia funcţiilor, rămâne ce laşi în urmă, alături relaţia inter-umană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns