Premierul Sorin Grindeanu e în ALERTĂ

Premierul Sorin Grindeanu va merge duminică, după ora 21,00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru a se informa cu privire la gestionarea situaţiilor cauzate de vremea nefavorabilă, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

Conform surselor citate, premierul Grindeanu va merge la Centrul Operaţional, instituit la MAI, pentru a afla care este situaţia în ţară cu privire la gestionarea situaţiile de urgenţă cauzate de ninsoare.

O altă temă de discuţie a premierului ar putea fi problema românilor blocaţi în Bulgaria. Sâmbătă, Sorin Grindeanu a solicitat miniştrilor şi autorităţilor locale să rămână în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute cauzate de condiţiile meteorologice.

„Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor şi vă rog să rămâneţi nu numai cei din Comitetul Naţional, ci şi autorităţile locale în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute”, a spus Grindeanu, la videoconferinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de la sediul MAI. Totodată, el le-a cerut miniştrilor să gestioneze fiecare situaţie apărută ca şi cum ar fi o problemă personală.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Premierul Sorin Grindeanu e în ALERTĂ

  1. pare ciumeg asa gugulanu’, insa daca te uiti mai atent la el, cind era in fata lui Klaus era cam perpelit, asa cum ar zice al’ batran – ca o mâtzã plouata … pariez ca va face rahatu’ praf si se va retrage la … Pocruia … unde-si va face butic!

  2. Doresc sa precizez ca activitatea desfasurata de Domnul Priministru este si va fi apreciata de toti cetatenii de buna credinta.Este un om adevarat , capabil si bine crescut .Nu cu duritate si rautate in chip iti invingi opozantul , doar cu mult si intelept tact .Felicitari si succes Domnule Grindeanu .

  3. Prim Ministrul are multa treaba si responsabilitate si nu e lasat sa munceasca —cei care nu au ce face merg in malta la o sampanie si intarita lumea impotriva celor care sunt mai buni ca el

Lasă un răspuns