Premiera pe piața traseismului politic vine de la TIMIŞOARA

Nistor Geană, ales în Consiliul Local Timișoara din partea Partidului Conservator (PC), a produs o premieră pe piața traseismului politic.

Pe de o parte, el a plecat din partid, dar în același timp, a rămas pe loc, învârtindu-se în cerc închis!

Situația ține de domeniul absurdului: Geană a plecat din PC pentru a se duce la… PC!

Iată traseul inedit parcurs de consilierul timișorean. În toamnă, în baza celebrei ordonanțe a traseiștilor, Nistor Geană a plecat din PC, pentru a merge în PLR, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Numai că PLR a fuzionat prin contopire cu PC, formând un nou partid, Alianța Liberalilor și Democraților din România (ALDR).

În felul acesta, Geană a revenit de unde a plecat, fără a face un demers în această privință! La fel de comică este și situația sa în plan administrativ.

După plecarea sa din PC, Maria Grapini, președinta conservatorilor din acea vreme, a trimis o adresă la Consiliul Local Timișoara, prin care anunță că i-a fost retras sprijinul politic și, prin urmare, Nistor Geană trebuie înlocuit.

Între timp, Maria Garpini nu mai este în PC, iar noua conducere a constatat că, de fapt, Nistor Geană a rămas în partid!

De aceea, noii șefi au trimis o nouă adresă la primărie, prin care cer anularea celei remise inițial și care era deja pe ordinea de zi a aleșilor locali.

FOTO: pentrutimisoara.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns