Premieră într-o localitate din Banatul de munte: Primul târg de Crăciun îşi deschide porţile în acest sfârşit de săptămână

Premieră într-o localitate din Banatul de munte: Primul târg de Crăciun îşi deschide porţile în acest sfârşit de săptămână

Premieră într-o localitate din Banatul de munte: Primul târg de Crăciun îşi deschide porţile în acest sfârşit de săptămână.

Primul târg de Crăciun din satul Gărâna, comuna Brebu Nou din judeţul Caraş-Severin se va deschide în după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 noiembrie în ajunul primei duminici de Advent, potrivit calendarului romano-catolic.

CITEȘTE ȘI: Timișoara pierde una dintre figurile sale emblematice. Scriitorul Daniel Vighi a plecat la Ceruri

Organizatorii evenimentului oferă atât localnicilor, cât şi turiştilor prilejul de a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă, chiar fără zăpadă momentan, cu figurine din turtă dulce, pregătite în casă după o reţetă tradiţională.

Cei prezenţi vor putea degusta însă şi din bucatele şi prăjiturile tradiţionale ale casei şi se vor putea delecta la o cană de vin fiert în acordul colindelor locului.

Târgul de la sat va fi deschis vizitatorilor, în fiecare sfârşit de săptămână, pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

radioresita

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *