Premieră imobiliară la Giarmata

În timp ce multe oraşe şi comune se confruntă cu un deficit uriaş de locuinţe, la Giarmata asistăm la o premieră naţională în domeniul imobiliar. Nu mai puţin de 15 familii vor avea un acoperiş deasupra capului, graţie unui proiect implementat în doar două comune din România!

casa socialaMai concret, este vorba de realizarea unor case sociale, din lemn, care vor fi predate beneficiarilor chiar în aceste zile. Locuinţele au aproximativ 38 metri pătraţi utili, cu două camere, bucătărie, baie şi cămară. Există chiar şi o mică grădină, unde se pot cultiva flori sau legume.

Totul este nou, cu parchet, gresie, faianţă şi finisări care le permit locatarilor să se mute imediat în noile case. Proiectul a fost realizat în proporţie de 80 la sută din fonduri guvernamentale, restul de 20 la sută fiind contribuţia proprie a localităţii.

Primarul Virgil Bunescu a declarat că aspectul social este unul prioritar, fapt pentru care a mai fost depus un proiect pentru ridicarea unui bloc cu 16 garsoniere. Dacă totul va merge bine, în această toamnă vor începe lucrările.

7 Comments
giarmata 10/09/2016
este un articol facut la comanda platit de primar si se refera la ceva ce s ar putea face despre cit de bun e primarul sau reusit probabil se va afla cind nu va mai fii primar atunci ii v om afla dosarele penale..
PROIECTUL SE NUMESTE DIN MULT CE AM FURAT DAM PUTIN SI INAPOI..IAR ACESTA V A ARATA CA SI STRANDUL..STRAZILE CAMINUL..TERENURILE PENTRU TINERIDUPA 26 DE ANI LUCRATE DE ROSIANU SI RECOLTA PRIMITA DE BUNESCU LA MOARA..IAR DACA CHIAR VOR EXISTA VOR FII PE BANI MULTISI NUMAI LA CUNOSCUTI SAU MEMBRII...
giarmata 04/09/2016
Extraordinar!!! SE VEDE CLAR MUNCA DEPUSA DE DOMNUL PRIMAR !!! SA II DEA DUMNEZEU SANATATE. EL AJUTA PE TOATA LUMEA ,INCLUSIV PE CEI MAI SARACI! FELICITARI!!!! SUNT FOARTE MANDRA CA AVEM ASA PRIMAR!