Premieră imobiliară la Giarmata

În timp ce multe oraşe şi comune se confruntă cu un deficit uriaş de locuinţe, la Giarmata asistăm la o premieră naţională în domeniul imobiliar. Nu mai puţin de 15 familii vor avea un acoperiş deasupra capului, graţie unui proiect implementat în doar două comune din România!

casa socialaMai concret, este vorba de realizarea unor case sociale, din lemn, care vor fi predate beneficiarilor chiar în aceste zile. Locuinţele au aproximativ 38 metri pătraţi utili, cu două camere, bucătărie, baie şi cămară. Există chiar şi o mică grădină, unde se pot cultiva flori sau legume.

Totul este nou, cu parchet, gresie, faianţă şi finisări care le permit locatarilor să se mute imediat în noile case. Proiectul a fost realizat în proporţie de 80 la sută din fonduri guvernamentale, restul de 20 la sută fiind contribuţia proprie a localităţii.

Primarul Virgil Bunescu a declarat că aspectul social este unul prioritar, fapt pentru care a mai fost depus un proiect pentru ridicarea unui bloc cu 16 garsoniere. Dacă totul va merge bine, în această toamnă vor începe lucrările.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 Răspunsuri “Premieră imobiliară la Giarmata

  1. este un articol facut la comanda platit de primar si se refera la ceva ce s ar putea face despre cit de bun e primarul sau reusit probabil se va afla cind nu va mai fii primar atunci ii v om afla dosarele penale..

    1. Nu se refera la ceva ce s-ar putea face! Se refera la ce s-a facut deja. Din pacate sunt multi care cred aberatiile din presa si nu vad adevarul. Macar nu mai comentati urat daca nu va convine ceva. Asta deja tine de caracterul tau ca om. Multi nu stiu ce inseamna caracter si tact. Orice s-ar face nu e bine. Faceti voi atunci,desteptilor. Daca ar fi unul dintre voi primar, ce ati face? V-ati lua de cap pentru ca nu ati mai rezista atator probleme. Mai aveti nesimtirea sa comentati . Toti sunteti buni de gura pana la proba contrarie.

  2. PROIECTUL SE NUMESTE DIN MULT CE AM FURAT DAM PUTIN SI INAPOI..IAR ACESTA V A ARATA CA SI STRANDUL..STRAZILE CAMINUL..TERENURILE PENTRU TINERIDUPA 26 DE ANI LUCRATE DE ROSIANU SI RECOLTA PRIMITA DE BUNESCU LA MOARA..IAR DACA CHIAR VOR EXISTA VOR FII PE BANI MULTISI NUMAI LA CUNOSCUTI SAU MEMBRII…

  3. Extraordinar!!! SE VEDE CLAR MUNCA DEPUSA DE DOMNUL PRIMAR !!! SA II DEA DUMNEZEU SANATATE. EL AJUTA PE TOATA LUMEA ,INCLUSIV PE CEI MAI SARACI! FELICITARI!!!! SUNT FOARTE MANDRA CA AVEM ASA PRIMAR!

Lasă un răspuns