Prelungirea stării de alertă! Raed Arafat: Trebuie să avem înţelepciunea şi răbdarea să mai aşteptăm. Este vorba de o săptămână, două, trei

Arafat: Toate persoanele tinere decedate din cauza Covid erau nevaccinate

Raed Arafat îi acuză pe români că se manifestă ca niște copii mici, care vor totul imediat, atunci când cer ridicarea restricțiilor impuse prin starea de alertă. Secretarul de stat avertizează că pericolul epidemiei de coronavirus nu a trecut încă.

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă – DSU, nu susține ridicarea stării de alertă, după data de 15 iunie.

Arafat a explicat luni că încă nu am scăpat de epidemia de coronavirus și, în consecință, este în continuare nevoie de un cadru legal care să permită impunerea anumitor restricții.

”Eu nu cred că am terminat încă”

”Poate este o soluție normală în situația în care nu am încheiat încă problema acestei epidemii și a acestui virus. În lumea politică trebuie să se discute.

Eu sunt convins că se va ajunge la un consens și lumea va înțelege că lucrurile nu s-au terminat încă. Eu nu cred că am terminat încă”, a declarat Arafat, luni seara, la postul național de televiziune.

Șeful DSU spune că, dacă se renunță la orice fel de restricții, am putea avea de-a face cu o mare greșeală pe care să o plătim scump cu toții, conform capital.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Prelungirea stării de alertă! Raed Arafat: Trebuie să avem înţelepciunea şi răbdarea să mai aşteptăm. Este vorba de o săptămână, două, trei

  1. Adică, înțeleg că în martie nu se știa mare lucru, și a părut o idee excelentă să închidă tot.
    Dar acum s-au mai adunat informații, se știe că nu e atât de periculos, mortalitatea e sub 0,3% din infectați, nu 5-7-10% cum a fost în Italia din motive de politici criminale (expunerea involuntară a bătrânilor din azile); majoritatea celor care au murit aveau comorbidități, pentru cineva sănătos nu e periculos; asimptomaticii nu transmit boala, conform chiar OMS – deci toată prostia cu măștile obligatorii e chiar degeaba. Și așa mai departe.
    Numa’ Arafat al nostru încă flutură discursurile din martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *