Prelungire inutilă pentru linia tramvaiului 7

Timișorenii nu vor beneficia prea curând de prelungirea liniei tramvaiului 7, de la intersecția Căii Șagului cu strada Ana Ipătescu până la noul centru comercial.

Agenția pentru Protecția Mediului Timiș a confirmat că stația de monitorizare a calității aerului situată în calea șinelor de tramvai nu va fi mutată de acolo. Ministerul Mediului a informat agenția locală că stația face parte din rețeaua națională și, ca atare, este obiectiv de interes național.

Întrucât lucrările asupra obiectivului au început înainte de solicitarea autorizației de mediu, nu se va acorda autorizație pentru acestea, iar stația rămâne, deocamdată, pe loc.

Vestea bună este că, deși tardiv, a fost totuşi obținut acordul Ministerului Apărării Naționale pentru prelungirea liniei de tramvai.

Șantierul de pe Calea Șagului a transformat circulația din zonă într-un adevărat coșmar pentru șoferi timp de mai multe luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
olivu 14 iunie 2016
m-am plictisit de cate ori am atras atentia ca nu linia tramvaiuliu sapte se prelungeste pana la noul mall, ci sinele de tramvai. la noul mall va intoarce candva tramvaiul doi (care isi va prelungi traseul de la complexul alfa pana la noul mall si retur). cetatenilor ziaristi, faceti copy/paste dar de unde trebuie!
tramvaiul zero 22 ianuarie 2016
Foarte bine, pentru ca numai niste tembeli se pot apuca de o lucrare fara autorizatie! Daca patronii noului mall cred ca isi dubleaza numarul de clienti cu un rahat de linie se inseala amarnic, la marimea orasului oferta intrece cererea!