Pregătiri de sărbătoare în centrul Timișoarei

Forfotă mare, vineri, în Piața Victoriei din Timișoara. În timp ce comercianții se străduiau de zor să monteze căsuțele pentru Târgul de Crăciun și să aducă marfă, muncitorii lucrau la înălțime pentru a monta perdeaua luminoasă care va fi aprinsă în cadru festiv, de 1 Decembrie.

La fel ca anul trecut, în fața Operei a fost montat un stâlp înalt de circa 20 de metri, de care sunt prinse șiraguri de leduri, al căror număr ajunge la câteva sute de mii. Vineri, nu sosise încă bradul de Crăciun, fiind prezent doar suportul.

pregatiri Timisoara

Pe lângă cele peste 100 de căsuțe cu diverse produse și de Atelierul lui Moș Crăciun, micii timișoreni vor avea parte, în acest an, și de un carusel, deja montat în apropierea clădirii Operei.

Reamintim că, de 1 Decembrie, se va deschide oficial, după-amiază, Târgul de Crăciun, fiind sărbătorită, încă de dimineață, și Ziua Națională, în Parcul Central.

În program a intervenit o modificare, astfel că traseul retragerii cu torțe, la care vor participa muzica militară și ostași de la diverse arme nu va fi cel anunțat inițial, ci următorul: Catedrala Mitropolitană – Primăria Timişoara – Arhiepiscopia Timişoarei – Palatul Administrativ – Piața Libertății – str. Alba Iulia – Piața Victoriei – str. Mărășești – sediul Brigăzii 18 Infanterie „Banat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns