Precipitaţii mixte şi polei în toată ţara. Cum va fi VREMEA în perioada următoare

Precipitaţii mixte şi polei vor fi în aproape toată ţara, începând de marţi noapte, iar din noaptea de miercuri spre joi va ninge în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că, din noaptea de marţi spre miercuri, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, mai întâi în partea de sud-vest, apoi în aproape toată ţara.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri vor fi depuneri de polei local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei.

În prima parte a zilei de miercuri, poleiul se va forma şi în restul Munteniei, inclusiv în Bucureşti, precum şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi se va forma polei local şi temporar în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din noaptea de miercuri spre joi vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante, a precizat ANM.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns