Prăpăd pe unele drumuri din judeţul Timiş. Iarna nu-i ca vara…

drum inzapezit 1

Iarna a luat iarăşi drumarii pe nepregătite. Marţi dimineaţă, mai multe drumuri din judeţul Timiş sunt acoperite cu zăpadă, iar circulaţia pe ele reprezintă o adevărată aventură.

Una dintre şoselele cu probleme este Timişoara – Moraviţa (foto sus), iar alta este Timişoara – Sânnicolau Mare, pe aceasta din urmă se pare că s-a deszăpezit doar până la Biled, între Şandra şi Lovrin fiind ca-n imaginea de mai jos.

dn6 1

Să nu uităm că şoseaua Timişoara – Sânnicolau Mare – Cenad (DN6) ne leagă de Europa…

Conducătorii auto şi-au exprimat nemulţumirile pe reţelele de socializare, postând comentarii şi imagini cu drumurile transformate în patinoare.

Este adevărat că iarna nu-i ca vara, însă, de data aceasta, autorităţile nu au nici o scuză, întrucât ninsoarea şi temperaturile scăzute au fost anunţate cu câteva zile în urmă.

Din fericire, în Timişoara, majoritatea arterelor importate sunt curate, dovadă că se poate…

Timisoara 14

Potrivit DRDP Timişoara, „pe parcursul nopții, pe autostrăzile și drumurile naționale din vest au acționat 258 autoutilaje. Au fost răspândite peste 2.230 de tone de material antiderapant și peste 45 de tone de soluție de clorură de calciu. Puteți afla care este starea drumurilor naționale și a autostrăzilor din vestul țării accesând http://bit.ly/2AvAeeX sau la numărul de telefon al Dispeceratului: 0256/246.620″.

Foto: Facebook/Info Trafic Jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prăpăd pe unele drumuri din judeţul Timiş. Iarna nu-i ca vara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *