Prăpăd în urma inundaţiilor! Drumul Arad – Lipova, închis circulaţiei

Mai multe gospodării au fost inundate la Frumuşeni, iar drumul judeţean 682 Arad – Lipova a fost închis. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la Frumuşeni au fost inundate şase gospodării şi trei imobile.

De asemenea, pe drumul judeţean 682 Arad – Lipova s-a surpat un podeţ, lucru care a dus la blocarea circulaţiei rutiere.

De altfel, respectivul tronson de drum a fost închis circulaţiei de Consiliul Judeţean Arad.

În zonă, pompierii au acţionat cu modulul de pompare de mare capacitate, 2 ofițeri și 5 subofiţeri pentru evacuarea apei de pe stradă și apoi din gospodării.

UPDATE/ Preşedintele CJA: „Fac un apel la arădeni să folosească rute alternative”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Judeţean Arad, a dispus închiderea drumului județean dintre Frumușeni și Aluniș, pentru că viitura a distrus o parte din șosea, respectiv un podeț, se arată într-un comunicat de presă al administraţiei judeţene.

„Circulația este imposibilă în zona afectată. O echipă a Consiliului Județean este la fața locului, o parte din drum a fost distrusă total, podețul este luat de apă. Fac un apel la arădeni să folosească rute alternative, pentru că aici circulația este blocată. Vom închide drumul cu bariere și vom semnaliza participanților la trafic că nu pot folosi acest traseu” – a declarat Iustin Cionca.

Ca rută ocolitoare este recomandat drumul agricol din localitatea Frumușeni, spre Aluniș, pentru autoturisme de până la 3,5 tone. Reginald Andronic, primarul comunei Frumușeni, a solicitat asistență poliției naționale în vederea securizării traficului.

text şi foto: newsar.ro

0 Comments

No Comment.