Povești de la Moș Crăciun, citite chiar de el, la Jimbolia! Copiii le pot auzi online, începând din această seară

mos craciun 10

Muzeul Presei „Sever Bocu”, aflat în subordinea Primăriei Orașului Jimbolia, organizează în zilele de 10, 17 și 24 decembrie evenimentul PoVești de la Moș Crăciun.

Acțiunea ce este dedicată copiilor se va desfășura on-line, poveștile citite de însuși Moș Crăciun fiind transmise live pe pagina de Facebook a entității (https://www.facebook.com/muzeulpreseiseverbocu). Astfel, în 10 și 17 decembrie începând cu ora 19.30 copiii, părinții ori îndrăgitorii de povești sunt invitați să intre în lumea scrierilor descoperite în filele ziarelor.

În Ajunul Crăciunului, întâlnirea cu bătrânul ce aduce zâmbete este programată la ora 17.30.

„Cultura este elementul definitoriu al unei comunități, al unei societăți, fapt ce ne face să înțelegem importanța perpetuării acesteia, indiferent de situație. Așadar, aflându-ne în imposibilitatea de a organiza evenimente cu prezența publicului, am decis să oferim, în mediul on-line, frânturi din colecția muzeală referitoare la evenimente istorice, scrieri pentru copii, reclame de la începutul secolului al XX-lea, transmit reprezentanții muzeului din Jimbolia. Proiectul PoVești de la Moș Crăciun reprezintă o continuare a acțiunilor demarate în luna decembrie, acțiuni ce și-au propus promovarea patrimoniului muzeal prin intermediul înregistrării audio-video a unor articole din ziare.

Vă invităm să ne fiți alături și pe Facebook (https://www.facebook.com/muzeulpreseiseverbocu), Instagram (https://www.instagram.com/muzeulpresei/) ori să ne scrieți un e-mail la adresa [email protected]”, transmit reprezentanții muzeului din Jimbolia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns