Poșta face angajări în mai multe localități din Timiș. Vezi joburile oferite

Poştaşii încep distribuirea pensiilor şi a altor drepturi sociale

Se caută personal pentru a lucra la poştă. Oficiul Judeţean de Poştă Timiş angajzează mai multe categorii de personal, după cum urmează: oficiant în Timişoara, factori poştali în Timişoara, Ghiroda, Tomnatic, Lugoj, Comloşu Mare şi Dumbrăviţa, agent poştal în Cheglevici şi Şipet, numărător la OPD Timişoara şi casier în Timişoara.

„Continuăm astfel recrutarea de personal în familia poştei timişene, unde există un mediu plăcut şi activ. Suntem într-o continuă modernizare şi dorim să dezvoltăm serviciile existente”, a declarat Nicolaie Avram, directorul OJP Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Poșta face angajări în mai multe localități din Timiș. Vezi joburile oferite

  1. Buna ziua la cenad nu se fac angajari ca lucreaza 2 postasi de dimineata pana seara si sambata si nu fac fata si mai un lucru grav fara concediu de odihna si nimeni nu ia masuri

  2. Într-adevăr, asa este , la Cenad , poștașii , mai precis un postas si o postareasa , sau postarita , nu stiu cum se spune exact , imi cer scuze ptr acest lucru , au mult de lucru , mai ales atunci cînd se dau pensiile , si poate de aceea sînt în asa de transpirați , nu stiu exact , doar asa , ma gîndesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *