Portal gratuit de afaceri locale, lansat într-o comună de lângă Timişoara

Portal gratuit de afaceri locale, lansat într-o comună de lângă Timişoara

Un timişean a realizat, din propria inițiativă, o platformă pentru antreprenorii din Sânandrei, aceasta fiind, probabil, singura comună cu portal gratuit de acest gen, menit să sprijine dezvoltarea mediului de afaceri local.

Pagina de internet este www.sanandrei.ro şi a fost lansată chiar astăzi.

„Portalul de față reprezintă un proiect dedicat atât antreprenorilor, cât și consumatorilor din comună, menit să pună în valoare munca excelentă pe care o depun acești oameni pentru a oferi produse și servicii de calitate pentru toți locuitorii comunei Sânandrei. Proiectul va fi susținut de profesioniști și de toți cei care doresc să se implice.

CITEŞTE ŞI: Strângere de semnături pentru susținerea proiectului de declarare a bujorului Floare Națională. Vezi câte specii de bujor se găsesc în Banat

Potrivit viziunii comune, fondatorii vor colabora cu orice instituție, organizație sau persoană care își va dovedi bunele practici. Consider că fiecare dintre noi e dator să contribuie la bunul mers al lucrurilor în comună. Cu speranța într-o comună unită, puternică și sustenabilă!”, spune Eugen Cătălin Zoican, inițiatorul platformei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *