Poluare… iritantă pe Calea Buziașului?

Primarul Timișoarei a sesizat, din nou, Garda de Mediu, cu privire la o posibilă poluare pe Calea Buziașului, o arteră unde se găsesc mai multe fabrici, unele de produse chimice.

„Am trecut prin zonă, pe Calea Buziașului și, pur și simplu, am avut o iritație la mucoasa nazală și pe căile respiratorii insuportabilă, apărută în intervalul acela de timp foarte scurt.

Am solicitat Gărzii de Mediu să trimită controale, să vedem cine poluează așa. Nu-i identifică nimeni.

Au fost la fața locului, mi-au spus că cei de la firma de produse chimice nu lucrează. Nu pot să păcătuiesc și să nominalizez pe cineva ca fiind poluatorul.

Cred că sunt foarte abili și exact în perioadele când nu lucrează au un grup de oameni care, probabil, undeva, foarte discret, asigură o degajare de substanțe poluatoare în atmosferă.

Nu pot să-mi explic nici cine face asta și nici cum se întâmplă. Constat doar, ca și cetățean al Timișoarei, că există frecvent, în acea zonă, o poluare”, a spus ieri Nicolae Robu.

Garda de Mediu nu a identificat nici un poluator în urma sesizării primarului, astfel că întrebările asupra factorilor iritanți ai căilor respiratorii rămân, deocamdată, la nivel… retoric.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Poluare… iritantă pe Calea Buziașului?

  1. Pai, e cam simplu, nu pot fi decat urmatorii: DALLI ( eu sunt convins ca astia polueaza in draci ), ICC AZUR, sau cei care au inchiriate spatii de productie in ICC AZUR-atat, altii nu sunt.

Lasă un răspuns