Polițiștii „perie” Autostrada A1: Zeci de sancțiuni! Acțiunea continuă (foto)

razie A1 1

Polițiști și reprezentanți ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier desfășoară, în această perioadă, mai multe acțiuni pe tronsonul Deva – Nădlac al autostrăzii A1.

Acțiunea are ca scop verificarea documentelor de transport marfă și persoane, verificarea respectării timpilor de odihnă, precum și a stării tehnice a autovehiculelor.

razie

„În urma activităților desfășurate în prima parte a zilei, au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei, dintre care 18 pentru depășirea vitezei legale, 24 pentru defecțiuni constatate la autovehicule, 6 pentru lipsa luminilor de întâlnire, 3 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 7 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 2 pentru refuzul controlului tehnic și celelalte pentru alte abateri. Au fost retrase 15 certificate de înmatriculare”, anunță Poliția.

razie 1

Conducătorilor vehiculelor le-a fost recomandat să evite circulația în perioada de caniculă (10,00 – 18,00), să se informeze cu privire la condițiile meteo-rutiere ale traseului până la destinație și să facă repaus când se simt obosiți.

razie 3

De asemenea, li s-a pus în vedere că este INTERZISĂ deplasarea, staționarea și oprirea pe banda de urgență, cu excepția urgențelor medicale sau a defecțiunilor tehnice, atunci când un polițist indică acest lucru sau când lucrările aflate în desfășurarea impun devierea traficului pe banda de urgență.

 

newsar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *