Polițiștii locali din Timișoara s-au apucat să învețe limba engleză. Au cursuri speciale

cursuri

Cursurile pentru învățarea unei limbi străine sunt, adesea, destul de costisitoare pentru mulți dintre români. Angajații din sistemul public, însă, le pot urma gratuit

De exemplu, la nivelul poliției locale din Timișoara, au fost inițiate, în urmă cu doi ani, cursuri de limbă engleză etapizate pe mai multe niveluri, gratuite, susținute de profesori de limbă engleză din cadrul unei societăți specializate în domeniu. Cursurile sunt continuate și în această perioadă.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul ţării. Circulaţie pe un singur fir

Cei zece polițiști locali care le urmează în acest moment și-au exprimat dorința de a aprofunda limba engleză în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, orașul fiind vizitat de numeroase grupuri de turiști care, majoritatea, sunt vorbitori ai acestei limbi.

”Până acum, polițiștii locali care au absolvit modulele anterioare consideră extrem de utile aceste cursuri de perfecționare, deoarece au intrat în contact cu tot mai mulți turiști, iar faptul că au învățat să converseze în această limbă le-a fost de un real ajutor”, au transmis reprezentanții instituției publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Polițiștii locali din Timișoara s-au apucat să învețe limba engleză. Au cursuri speciale

Lasă un răspuns