Poliţiştii din vestul ţării sunt pe urmele unui infractor

cautat

Polițiștii caută un bărbat care a comis o înșelăciune în incinta unei agenții bancare din Chișineu Criș.

Conform polițiștilor arădeni, un bărbat ar fi intrat într-o agenție bancară de pe raza localității Chișineu Criș, unde ar fi acostat mai multe persoane, cărora le-ar fi propus un schimb valutar mai avantajos decât cel afișat în unitatea respectivă.

Fiind atrasă de schimbul avantajos, o persoană ar fi ieșit împreună cu cel bănuit de comiterea faptei din unitatea bancară, unde ar fi efectuat tranzacția stabilită anterior. Distrăgându-i atenția, bărbatul ar fi înlocuit bancnotele, înmânându-i astfel victimei o altă sumă decât cea inițială.

În acest sens, polițiștii orașului Chișineu Criș solicită sprijinul tuturor persoanelor care dețin informații care să conducă la depistarea celui care apare în imagini, să sune urgent la numărul de telefon 0257/350.955 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

”Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Arad mulțumește tutoror arădenilor care au dat dovadă de spirit civic și conștiinciozitate, contribuind astfel la soluționarea unor cauze și tragerea la răspundere penală a celor care comit infracțiuni”, este un mesaj alăturat de polițiști acestui apel, scrie arq.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Poliţiştii din vestul ţării sunt pe urmele unui infractor

Lasă un răspuns