Percheziții în vestul țării: Poliţiştii au confiscat 750 de kilograme de petarde și artificii

Politistii au confiscat 750 de kilograme de petarde si artificii

Poliţiştii au confiscat, miercuri, 750 de kilograme de petarde si artificii în urma a nouă percheziţii efectuate  la domiciliile unor persoane sau la punctele de lucru ale unei firme din judeţul Hunedoara, după ce au constatat că materialele erau deţinute sau depozitate fără drept în spaţii neautorizate.

CITEȘTE ȘI: De la 1 ianuarie se majorează ajutorul de înmormântare. Atenție, sumele se acordă diferențiat

„Poliţiştii Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au efectuat nouă percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice şi la punctele de lucru ale unei persoane juridice, ocazie cu care au fost identificate articole pirotehnice din categoriile F1, P1 şi F2, care erau deţinute şi depozitate fără drept în spaţii neautorizate”, a informat IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, iar întreaga cantitate depetarde și artificii  identificate, în greutate de 750 kg, a fost indisponibilizată, a precizat sursa citată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Percheziții în vestul țării: Poliţiştii au confiscat 750 de kilograme de petarde și artificii

  1. Cei de la care s-a confiscat trebuie supuși la un deliciu personal : legați de stâlpi și detonate toate cele 750 de kg. de petarde lângă ei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *