Polițiștii locali lugojeni vor fi echipați cu gps și body-cam. Măsura vine ca pedeapsă din partea primarului

locali lugojeni

Polițiștii locali lugojeni vor fi echipați cu gps și body-cam. Măsura vine ca pedeapsă din partea primarului

Primarul Lugojului trece la măsuri extreme pentru a limita vandalizările din oraș. Fiecare polițist local va fi obligat să poarte gps și body-cam și să explice fiecare minut de patrulare pe care l-a făcut sau nu.

În ultimele zile, mai multe bănci noi amplasate pe malurile Timișului și un foișor proaspăt renovat au fost vandalizate. Edilul local e de părere că o mare vină pentru înmulțirea acestor acțiuni o au polițiștii comunitari, care nu-și fac treaba.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în vestul țării! Unui bărbat i s-a făcut rău la volan şi a avariat şase maşini. Victima a decedat în drum spre spital

„Acum le-am cumpărat gps. O să le dau la fiecare persoană gps și o să văd pe unde umblă toată ziua, opt ore cât sunt de serviciu trebuie să umble non-stop.

Cum se opresc 10 minute, trebuie să explice de ce s-au oprit că nu am ce să mai fac cu ei!

Și le vom cumpăra și body-cam. Au dat 300 de amenzi pe an, în an electoral au dat 60 de amenzi, în 2020. Așa nu se mai poate”, spune Buciu.

Primarul Lugojului a anunțat deja, în mai multe rânduri, că pregătește o nouă organigramă în care actualul șef al Poliției Comunitare Lugoj nu se mai regăsește, conform lugojeanul.ro.

Foto: Facebook/Poliția Locală Lugoj


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Polițiștii locali lugojeni vor fi echipați cu gps și body-cam. Măsura vine ca pedeapsă din partea primarului

  1. Doar de aceea sunt plătiți. Si nu au salarii de 2 lei. Dacă nu le convine, sa meargă în privat….și sa vada ei acolo pauze . Sau obișnuit cu lene și trai bun !

Lasă un răspuns