Polițist în misiune, atacat cu cuțitul într-un județ din vestul țării. După ce și-a tăiat fratele, un tânăr a vrut să-l înjunghie pe agentul chemat în ajutor

Tâlhar prins de poliţişti la Timişoara, după ce a agresat agentul de pază al unui supermarket

Polițist în misiune, atacat cu cuțitul într-un județ din vestul țării. După ce și-a tăiat fratele, un tânăr a vrut să-l înjunghie pe agentul chemat în ajutor

Un poliţist din Bihor, chemat să aplaneze un conflict a fost atacat cu un cuţit de un bărbat care distrusese mai multe maşini şi îşi tăiase fratele. Din fericire agentul purta echipamentul de protecţie şi lama nu l-a rănit.

Polițiștii au fost sesizați azi noapte să intervină într-o gospodărie din din localitatea bihoreană Sălard, pentru a calma un bărbat care începuse să distrugă mai multe mașini.

În momentul în care echipajul a ajuns la fața locului, individul era extrem de agresiv, iar fratele lui încerca să îl calmeze.

Cuțitarul din Bihor și-a tăiat fratele, apoi l-a atacat pe polițist

La un moment dat, a scos un cuțit și și-a tăiat fratele în zona abdomenului, iar mai apoi a ieșit în stradă. A spart parbrizul autospecialei de poliție, iar mai apoi l-a lovit cu cuțitul pe unul dintre agenți tot în zona abdominală.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a decis suspendarea plății ratelor la bănci pentru o perioadă de nouă luni. Cine și în ce condiții poate beneficia?

Norocul polițistului a fost că purta vesta antiînjuhgiere, astfel că nu a fost rănit.

Fratele agresorului, în schimb, a fost transportat cu o ambulanță la spital, dar medicii spun că rănile suferite nu i-au pus viața în pericol, conform observatornews.ro.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj, distruger, loviri și urmează să fie supus unui control medical amănunțit, deoarece are afecțiuni psihice, însă urmează un tratament.

Dacă se va stabili că judecata nu i-a fost afectată de aceste probleme psihice, el riscă 12 ani de închisoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns