Polițist din Arad, acuzat că a fost complice la incendierea unei mașini și că avea acasă o cultură de cannabis

Un polițist din  Arad este acuzat că a fost complice la incendierea mașinii unui personaj presupus  din lumea interlopă a orașului, traficant de țigări. Din această cauză, la domiciliul lui au avut loc percheziții. Surpriza anchetatorilor a fost una de proporții: au descoperit o cultură de cannabis.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț pe autostradă: trei mașini, un camion și un TIR s-au ciocnit. A intervenit elicopterul SMURD

Totul a început în urmă cu mai bine de un an, când mai multe mașini au fost incendiate la Arad, după un scenariu care sugera o reglare de conturi. Printre cei suspectați că au participat la acțiune se afla și un polițist. Într-o sera din curtea acestuia, anchetatorii au descoperit o cultură de cannabis și țigări de contrabandă.

Dincolo de implicarea omului legii, cazul este unul mai complicat. Doi bărbați au fost arestați iar alți doi reținuți. Poliţistul este acuzat de complicitate la distrugere şi se bănuieşte că a supravegheat totul dintr-o maşină.

Polistul reţinut era deja anchetat şi într-un alt dosar, de trafic de ţigări. Superiorii lui au anunţat că după prima anchetă se afla deja la dispoziţia inspectoratului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns