Poliţist ascuns în tufişuri cu radarul, cercetat de superiori (foto)

radar 8

Un poliţist este cercetat de superiori, după ce a fost surprins de şoferi în timp ce stătea ascuns în tufişuri cu aparatul radar pentru a-i prinde pe vitezomani.

Totul s-a întâmplat în suburbia Petrie din oraşul Brisbane (Australia), acolo unde poliţistul, aflat în misiune, a fost fotografiat de mai mulţi şoferi în timp ce se ascundea în tufişuri cu radarul, scrie observator.tv.

O şoferiţă care circula regulamentar l-a observat pe poliţistul ascuns în tufişuri şi a rugat o pasageră să facă mai multe poze.

Mulţi dintre şoferii care au văzut fotografia pe reţelele de socializare au spus că totul este legal şi că astfel de acţiuni ‘neortodoxe’ sunt binevenite.

Totuşi, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că poliţistul care a recurs la această tactică va fi cercetat, el fiind înlăturat imediat din tufişuri.

‘Ofiţerul din fotografiile care circulă pe reţelele sociale a fost identificat şi i-a fost solicitat să renunţe la acea poziţie imediat. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea regulilor cu privire la locul din care aparatul radar poate fi operat de ofiţeri’, se arată într-un comunicat al Poliţiei Queensland, potrivit Daily Mail.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *