Poliţia ungară a găsit 17 migranţi înghesuiţi într-un camion, aproape de asfixiere. Informația a plecat de la poliția română

Poliţia ungară a găsit 17 migranţi înghesuiţi într-un camion, aproape de asfixiere. Informația a plecat de la poliția română

Poliţia ungară a găsit 17 migranţi înghesuiţi într-un camion, aproape de asfixiere. Informația a plecat de la poliția română.

Migranţii – 16 din Egipt şi unul din Libia – au avut nevoie de îngrijiri medicale imediate, a declarat poliţia ungară pe site-ul său, adăugând că doar o acţiune rapidă, în urma unui pont din partea autorităţilor române, le-a salvat viaţa.

CITEȘTE ȘI: Se strică vremea în Banat! Cod galben de vânt puternic şi ploi

Poliţia a declarat că a oprit camionul joi în apropierea satului Kistelek şi a chemat ambulanţele. Traficantul de persoane, un cetăţean turc, a fost reţinut.

În februarie, 18 migranţi afgani au fost găsiţi morţi într-un camion abandonat pe un drum secundar în apropiere de capitala bulgară Sofia.

Mii de persoane care fug de războaie şi sărăcie din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia fac călătoria pe uscat prin Balcani spre Europa. Ungaria a construit un gard la graniţa sa sudică cu Serbia, dar ruta prin Ungaria către Europa de Vest rămâne una preferată de migranţi.

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *