Poliția Locală Timișoara, în acțiune. Sancțiuni de 29.500 lei pentru depozitarea materialelor de construcție

sancțiuni

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni în valoare de 29.500 de lei, în ultimele zile, după ce au constatat nereguli pe unele șantiere din Timișoara.

Polițiștii monitorizează locațiile în care sunt organizate șantiere, cu scopul prevenirii încălcării normelor privind gestionarea deșeurilor și luarea măsurilor legale acolo unde situația impune acest lucru.

Astfel, în ultimele 15 zile au fost efectuate verificări și reverificări zilnice la 42 de șantiere din oraș.

”În urma acțiunilor întreprinse, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale cu amenzi totale de 9500 de lei conform prevederilor HCL 189/2020 pentru fapte precum murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților, depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcți în zone precum Str. MarinConstantin – Torontalului, Ion Ionescu de la Brad, Marginii – Aradului, str. Ion Românu, TristanTzara, Măgura”, transmite Poliția Locală Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Șapte din zece companii vor acorda beneficii de Paște angajaților

O societate care a deschis un șantier pe strada Renașterii a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, conform OUG 92/2021.

Poliția LocalăTimișoara atrage atenția atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice să se informeze și să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții, pentru a evita astfel aplicareade sancțiuni contravenționale drastice, mai ales că aceste verificări rămân în atenția polițiștilor locali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns