Poliţia din Timişoara cere sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui hoţ. Video

Poliţia din Timişoara cere sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui hoţ. Video

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

„Identificarea persoanei din imagini ar putea ajuta la soluționarea cazului, întrucât în data de 20.12.2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un cabinet de avocatură, situat în Piața Romanilor din Timișoara, ar fi fost sustras un portofel care conținea mai multe acte personale, carduri bancare și aproximativ 250 de lei.

CITEŞTE ŞI: Imagini virale cu un șofer care lovește trei mașini parcate în timp ce face live pe Facebook

Ulterior, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 20:36 – 20:44, au fost folosite cardurile sustrase, fiind efecuate mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenților din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.300 de lei.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze serviciul de urgență 112 sau dispeceratul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, la numărul de telefon 0256 402 503.

Vă mulțumim pentru sprijin și colaborare!”, a transmis Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns