Poliția Capitalei, reacție de ultimă oră după agresarea fiului lui Liviu Dragnea și a soției acestuia

fiu dragnea

Poliția Capitalei precizează, referitor la agresiunea asupra fiului lui Liviu Dragnea, că în urmă cu două săptămâni, o persoană a sunat la 112 și a sesizat că a fost agresată verbal de doi necunoscuți.

„În urmă cu aproximativ două săptămâni, o persoană a formulat plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anterior, aceeași persoană, prin apel 112, a sesizat că a fost agresată verbal de către doi necunoscuți.

Cercetările sunt continuate de către secția de poliție, sub supravegherea unității de parchet competente material și teritorial, în stabilirea situației de fapt și de drept”, precizează Poliția Capitalei.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, și soția acestuia au fost agresați verbal pe stradă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 deschizând un dosar penal în care se cercetează fapte de amenințare și tulburarea ordinii publice.
abonamente octombrie
În acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal in rem pentru amenințare și tulburarea liniștii publice, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Andreea Ceaușu, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns