Poliţia a aflat cum s-a produs tragedia de pe DN7 în care au murit trei oameni

Trei oameni au murit sâmbătă în urma unui grav accident rutier produs pe DN7, în apropiere de localitatea Orăștie, judeţul Hunedoara.

În accident au murit un tânăr de 19 ani din Orăștie, fiu al unui agent de poliție, și doi soți de 60 și 59 de ani din județul Alba. Cei trei și-au pierdut viața după ce autoturismele în care se aflau s-au izbit frontal.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, accidentul s-ar fi produs după ce tânărul de 19 ani ar fi intrat pe contrasens, potrivit hunedoaralibera.ro.

„Tânărul circula din direcția Orăștie – Sebeș, km. HD – Pe D.N.7, în afara localității Orăștie, km 358+500m, pe sector de drum în aliniament, carosabil uscat. Din primele cercetări se pare ca tânărul de 19 ani ar fi pătruns pe contrasens. În urma impactului frontal a rezultat decesul tânărului, a unui bărbat de 60 ani și a unei femei de 59 de ani, ultimii doi din autoturismul care circula din sens opus. Se fac cercetări cu privire la cauzele și circumstanțele producerii evenimentului rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN7 aproape 2 ore.

Foto: hunedoaralibera.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Poliţia a aflat cum s-a produs tragedia de pe DN7 în care au murit trei oameni

  1. Din cele relatate reiese ca fiul lui tata polițist a fost criminal. Rezultat final al conducerii imprudente a unui autovehicul pe drumurile publice de către tinarul lui tata politianul: doi morți nevinovați. Păcat de oamenii nevinovați.

Lasă un răspuns