Poli Timişoara, două meciuri în patru zile. Trei alb-violeţi, la naţională

Poli Timişoara, două meciuri în patru zile. Trei alb-violeţi, la naţională

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara va încheia turul Ligii Naționale, în a doua jumătate a acestei săptămâni. Alb-violeţii vor întâlni CSM Alexandria, joi, la ora 16,00, la sala Constantin Jude, iar duminică, de la 18,00, va evolua în deplasare, cu HC Dobrogea Sud Constanța.

Constantin Ștefan, fostul antrenor de la Poli, se află acum la cârmă nou promovatei din Alexandria. Gruparea din Teleorman este ultima în clasament și a avut două rezultate contradictorii în precedentele două runde: a învins în deplasare CSM Focșani, iar apoi a cedat acasă cu una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, Universitatea Cluj.

„Lupta este foarte strânsă în zona locurilor 8-14. Două victorii te pot propulsa departe de locurile fierbinți și de aceea punctele sunt foarte importante. Orice meci este dificil în această perioadă și în situația în care ne aflăm. Vrem să luăm cât mai multe puncte din aceste patru jocuri pe care le mai disputăm în 2021, ca să ne asigurăm o anumită liniște în perioada de intersezon din iarnă”, a declarat Horvath Atilla, antrenorul echipei timişorene.

În luna decembrie se vor juca și primele două etape din retur, cu violeții programați în deplasare la Focșani (5 decembrie) și acasă, cu Universitatea Cluj (12 decembrie).

Xavier Pascual a chemat trei polişti sub tricolor

Pe de altă parte, selecționerul Xavier Pascual a definitivat lotul lărgit (26 de jucători) pentru următoarea perioadă de pregătire. Este vorba despre lotul cu care România va aborda partidele din cadrul Trofeului Carpați (26-30 decembrie) și apoi cantonamentul și turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 (2-10 ianuarie).

Trei reprezentanți ai clubului bănăţean au fost chemați sub tricolor: extrema Csog Vencel, tânărul portar Claudiu Pal și kinetoterapeutul Elian Apostol.

Foto: Facebook / SCM Politehnica Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *