Poli – Steaua se joacă astăzi, la Timişoara!

Pero Milosevici handbal

SCM Politehnica Timişoara primeşte astăzi, 2 octombrie, de la ora 16, în Sala „Constantin Jude”, vizita rivalei Steaua Bucureşti, într-o reeditare a confruntării dramatice din competiţia handbalistică anterioară, încheiată cu o calificare superbă a violeţilor în semifinalele Ligii Naţionale.

De această dată, însă, ambele loturi sunt serios modificate faţă de sezonul precedent. Antrenorul polist Pero Milosevic remarca înaintea întâlnirii prezenţele lui Dimitrijevic, Kostadinovic, Dragnea sau Stănescu, componenţi ai Stelei care nu au îmbrăcat anul precedent tricoul roş-albastru.

„Posturile lor sunt bine acoperite acum, de jucători cu experienţă în meciurile cu miză, dar şi noi avem atuurile noastre. Ne-am putut bucura în această săptămână de un ciclu complet de pregătire, cu antrenamente aşa cum ne-am propus, fără să mai fim condiţionaţi de vreo deplasare lungă sau de câte două meciuri în şapte zile. Mi se pare că dacă vom evolua ca în meciul cu Dinamo, atunci putem spera la victorie” a spus Pero Milosevic.

De la meciul cu Dinamo şi-a revenit coordonatorul Vuk Milosevic, care a fost nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală maxilo-facială, după ce a primit o lovitură în plină fingură. Şi celălalt coordonator de joc, Cristian Fenici, s-a antrenat cu echipa în a doua parte a săptămânii, după ce s-a accidentat în precedentul meci, 26-26 în deplasarea de la CSM Focşani.

Echipa bănăţeană s-a pregătit la intensitate maximă, antrenorul principal declarând că a simţit o mai mare prospeţime în cadrul lotului, în această primă săptămână completă, după o lună şi jumătate de ritm infernal, cu deplasări lungi şi jocuri dificile. Pero crede în elevii săi că pot rezolva favorabil acest meci prin tactica deja cunoscută.

„Atunci când jucăm la Timişoara, trebuie să câştigăm. În primul rând o facem prin apărare, dar şi în atac sper ca să fim mai precişi. Îmi pare rău de meciurile pierdute acasă, am fi meritat măcar egaluri în jocurile cu Călăraşi şi Dinamo” a mai spus tehnicianul muntenegrean.

Deocamdată, gruparea de pe Bega se poate lăuda cu victoria externă din runda inaugurală, pe terenul Constanţei şi punctul scos in extremis, săptămâna trecută la Focşani, după ce alb-violeţii au recuperat miraculos diferenţa în ultimele zeci de secunde!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *