Poli îl aşteaptă pe Nicoliţă

Bănel Nicoliţă s-a despărţit de divizionara a patra CS Făurei, pe care a preluat-o în vara trecută ca antrenor-jucător, şi este pregătit să se întoarcă în Liga I.

Poli Timişoara vrea să-l legitimeze şi aşteaptă un răspuns de la fostul internaţional cu 37 de prezenţe şi un gol la prima reprezentativă a României.

„Sunt în discuţii cu Timişoara şi cu un alt club din România, sper să ajung mai repede la o înţelegere. Îmi doresc să plec în cantonament, să încep treaba. La Făurei am jucat cu sufletul, nu mi-am uitat prietenii, oraşul, echipa.

Sunt formaţii bune în România, mai sunt şi cluburi care suferă din cauza problemelor cu banii. Sper să apară investitori la Timişoara şi la Târgu Mureş, oraşe mari unde sunt probleme.

Am vorbit cu Rică Neaga, îi voi da un răspuns”, a declarat Bănel Nicoliţă la Sport.ro. „Bănel încă mai poate şi mai vrea să joace fotbal”, a spus şi managerul sportiv al grupării bănăţene, Adrian Neaga. Cei doi se cunosc de pe vremea când evoluau la Steaua Bucureşti.

Nicoliţă a mai jucat la două echipe timişorene. În sezonul 2004-2005, el a îmbrăcat tricoul alb-violet al Politehnicii AEK Timişoara şi a fost trimis de câteva ori la CFR, în eşalonul secund.

La formaţia de la Gara Mare erau împrumutaţi în acea perioadă mai mulţi jucători de perspectivă ai vecinei din sudul oraşului de pe Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns