Podul Dragalina din Timişoara, redeschis doar pentru mașini. Ce s-a întâmplat

Anunțată încă de la sfârșitul săptămânii trecute, redeschiderea Podului Dragalina, aflat în șantier de peste un an, a avut loc, luni, în jurul prânzului.

Cu toate că reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au transmis modul în care vor circula, de acum înainte tramvaiele, la fața locului, oamenii municipalității au avut parte de o surpriză nu prea plăcută.

Întrucât bucla de întoarcere a tramvaielor, situată vizavi de Gara de Nord, se află, parțial, pe terenul aparținând Elba SA, conducerea societății a decis să nu mai permită accesul mijloacelor de transport în comun. Chiar în momentul publicării ştirii se poartă negocieri în acest sens.

Citiţi informaţii din culise în ziarul „Renaşterea bănăţeană” – ediţia tipărită – de marţi, 1 octombrie.

4 Comments
cet 01/10/2019
Management de proiect ... la nivel mondial!! Cine-i urangutanul care incaseaza banii??
TM.8 01/10/2019
Aceasta este România lucrului bine făcut de mântuială. Nu au fost în stare să traseze marcajul rutier în linie dreaptă daramite să rezolve problema buclei. Tăiatul panglicilor e mai simplu, prostirea populației așișderea. Ați văzut grosolănia de pavaj din parcul central? Este o reabilitare grobiană, o sifonare ordinară a banului public, ca multe altele. Pubele de 800 euro, cine are acasă o pubela de 800 euro? Pd, pnl, psd, udmr nu mai furați. Stop furt!
grigore 30/09/2019
rusine de primar, au avut un an de zile sa rezolve situatia si s-a gandit ca ii pleaca cu botul pe labe ca restul tovarasilor din zona.
Dan A. 30/09/2019
Cum e figura aia cu cataratul pe stalpi electrici si strigat "victorie"?