Pobeda Dudeştii Vechi, victorie fără emoţii în etapa intermediară din Liga a IV-a Timiş

Divizionara a patra Pobeda Dudeştii Vechi a bifat, marţi seară, în propriul fief, al 16-lea succes stagional, unul fără emoţii, 4-2 cu AS Seceani, partidă în care un jucător al formaţiei vizitatoare s-a accidentat destul de grav, având nevoie de îngrijiri medicale la Sânnicolau Mare.

Pentru învingătoare au punctat Ioan Kalapiş (min. 30), Toma Budur (min. 34), Daniel Vasilcin (min. 45) şi Sebastian Budur (min. 57), în timp ce reuşitele echipei din Seceani au fost semnate de Laurenţiu Berar (min. 45) şi Alexandru Grigoraş (min. 71).

Daniel Vasilcin, antrenorul-jucător al Pobedei, a apelat la următoarea formulă: Stoianov – Demian, Sturz (Tranculov ’59), Kalapiş, Roncov, Ciocan, Vasilcin, T. Budur (Golea ’65), Michi (Boboiciov ’55), S. Budur – Lobonea (Rusu ’65).

„Meciul a început într-o notă de tatonare, s-a jucat mult la mijlocul terenului în primele 15 minute. Apoi, ca urmare a dominării noastre, a căzut primul gol, marcat în minutul 30, la o fază plecată de la mijloc, cu câteva pase rapide şi o centrare a lui Budur pentru Kalapiş la doi metri de poartă. Peste doar patru minute a urmat reuşita lui Toma Budur. În minutele de prelungire ale primei reprize, echipa din Seceani a redus din diferenţă pe un contraatac. La faza următoare, antrenorul-jucător Daniel Vasilcin a făcut 3-1 cu un şut din marginea careului mare, lateral dreapta, plasând mingea la colţul lung. Portarul nu avea ce să facă! În repriza a doua n-a mai fost înverşunarea din prima parte, echipele au evoluat la trecerea timpului, fără ocazii notabile în primele 20 de minute. A urmat golul patru al nostru, la o fază lucrată la mijlocul terenului şi finalizată de Sebastian Budur cu un şut plasat la colţul scurt. Ulterior, oaspeţii au ieşit la joc, au avut trei ocazii clare şi au marcat în cele din urmă. Din păcate, pe final a existat un contact în urma căruia un jucător al echipei oaspete a căzut destul de rău, a încercat să revină pe teren, dar a avut ameţeli şi a fost transportat de o ambulanţă la spitalul din Sânnicolau Mare”, ne-a declarat Anton Karadjov, delegat şi reprezentant al consiliului local la clubul Pobeda.

După meciul disputat marţi seară în etapa a 29-a a Ligii a IV-a Timiş, golgheterii formaţiei din Dudeştii Vechi sunt Daniel Vasilcin şi Ioan Kalapiş, cu câte 13 goluri.

Sursa foto: Dani Budur Photography – facebook.com/Pobeda Dudestii Vechi-Oficial


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns