PNȚCD anunță că pregătește o alianță politică cu partidul lui Liviu Dragnea

alianta politica

PNȚCD anunță că pregătește o alianță politică cu partidul lui Liviu Dragnea

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, anunță că pregătește o alianță politică cu Alianța pentru Patrie (APP), noul partid al fostului președinte PSD Liviu Dragnea.

„O alianță politică între PNȚCD și APP este mai mult decât vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părți a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de constituire a unei platforme formată din partidele suveraniste autentice”, potrivit unui comunicat de presă citat de G4Media.

Anunțul vine după ce Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la ședința Biroului de Conducere al PNȚCD, unde s-a discutat despre o alianță „națională suveranistă”.

Potrivit comunicatului, Dragnea crede că PNL și PSD și-au dat mâna într-o „alianță a trădării naționale”, iar bătălia electorală din 2024 nu va mai fi între stânga și dreapta, ci intre suveranism și globalism, între „dragoste de țară și vânzare de țară”.

De asemenea, Pavelescu, a spus că este nevoie de o forță politică care să militeze pentru o „Europă a Națiunilor Suverane, alături de celelalte forțe europene suveraniste”, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNȚCD anunță că pregătește o alianță politică cu partidul lui Liviu Dragnea

  1. PNȚCD mai există ? Nu i-a cîntat Ciuhandu prohodu’ ? O alianță politică între PNȚCD și APP este tot atît de vitală pentru România precum este o frecție la un picior de lemn sau, mai bine zis, pe cît este necesară pomana pentru însănătoșirea grabnică a mortului ! Tusea și junghiul ar fi geloase pe alianța asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *