PNL Timiș se mișcă asemenea lucrărilor din centrul istoric

Pe la începutul verii, imediat ce premierul României a devenit urmărit penal, liberalii au declanșat o acțiune de strângere de semnături, desfășurată sub genericul ”Demite-l pe Ponta!”.

În Timiș, debutul a fost cu surle și trâmbițe și era de așteptat ca oamenii lui Nicolae Robu să adune semnături de la un județ întreg, mai ales că Victor Ponta nu a fost niciodată un favorit al timișenilor.

Cu toate acestea, PNL Timiș a reușit să strângă doar 30.000 de semnături, adică nici măcar patru la sută din totalul populației județului. Partea cea mai spumoasă este însă alta: acțiunea continuă, cu toate că agenda politică a suferit modificări esențiale în ultimele luni.

Astfel, de când se strâng semnături, s-au întâmplat o sumedenie de lucuri: Ponta a fost trimis în judecată, a fost mazilit din partid, Elena Udrea a ieșit din pușcărie și acum e pe cale să reintre în arest, au venit refugiați, mai vin și alții și tot așa.

S-au petrecut o grămadă de schimbări de când liberalii tot strâng la semnături. Un singur lucru pare rămas în același stadiu ca la începerea acțiunii împotriva lui Ponta: lucrările din centrul istoric.

Judecând după acest aspect, strângerea de semnături e încă de actualitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns