PNL Timiș: Dominic Fritz este în stare de orice pentru a-și ascunde incompetența administrativă

Sindicatul angajaților din Primăria Timișoara îi pregătește un nou proces primarului Fritz

„Dominic Fritz este în stare de orice pentru a-și ascunde incompetența administrativă”, spune PNL Timiș, într-un comunicat de presă.

„Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare anunțate de Guvernul Ciucă au stârnit o reacție cel puțin bizară din partea primarului Timișoarei, care pare să fi uitat ce a promis în campania electorală din 2020 când striga din toate puterile că trebuie reduse cheltuielile publice.

Dominic Fritz spune că orașul care l-a ales să se ocupe de problemele administrației locale va avea de suferit din cauza reducerii cu 10 procente a cheltuielilor cu bunuri și servicii. În mod foarte ciudat, primarul Fritz afirmă că va tăia din banii pentru iluminatul și curățenia orașului, amenințându-i practic pe timișoreni cu întunericul și mizeria, după ce la capitolul opritul căldurii și apei calde în timpul iernii a confirmat cu brio.

Interesant este că primarul Fritz nu a reușit să citească tot ce prevede acest capitol bugetar, sau a citit dar nu vrea ca cetățenii să știe că la cheltuieli cu bunuri și servicii intră și plata deplasărilor, consultanța și expertiza, dar și cheltuielile judiciare. De ce nu ar putea să taie 10% de la aceste capitole? De ce trebuie să taie de la curățenie și iluminat?

Există două răspunsuri posibile. Primul ar fi că nu înțelege nimic din administrație și nu e capabil să conducă un oraș ca Timișoara, căci, desigur, atunci când dirijezi un cor de amatori nu ai de-a face cu capitole bugetare. Dacă așa stau lucrurile ar trebui să se întoarcă la corul lui.

Al doilea răspuns posibil ar fi că nu poate tăia de la aceste capitole pentru că ar supăra clientela de partid care nu i-ar mai finanța apoi campania electorală, nu s-ar mai putea plimba prin lume pe banii timișorenilor și nu s-ar mai putea judeca cu toți funcționarii publici pe care i-a atacat și i-a jignit în ultimii ani.

Ne-am bucura sa aflăm care e răspunsul lui Dominic Fritz și care e varianta corectă. Dacă nu ne răspunde el, poate se găsesc instituții ale statului care pot da un răspuns în cunoștință de cauză”, a transmis PNL Timiș, într-un comunicat remis redacției.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a scris sâmbătă, pe Facebook, că reprezentanții Guvernului „au început să discute despre tăierea pensiilor speciale și au ajuns să taie curentul pe stradă”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “PNL Timiș: Dominic Fritz este în stare de orice pentru a-și ascunde incompetența administrativă

 1. Probabil că Imm-istii care l-au votat sunt mândri de ei înșiși. N-am crezut vreodată că-mi va rușine de Timișoara, dar văzând cloaca de rahat din fața Operei (ce pereche între subsol și lgbtiul de fier), mă apucă disperarea. Pur și simplu, ne-am șters la fund cu imaginea orașului. De consilieri ce să mai zic? Ne-am pricopsit cu cea mai idioată administrație din istorie. Și ce primar?! Fritz, felicitări! Tu doar ți-ai încercat norocul și ai reușit. Noi suntem de vină. Suntem o adevărată Capitală Culturală…

 2. Fritz e un esec. Doi ani jumate au trecut si nu am vazut Pasajul Solventul. Nu a inceput un pod nou, o parcare noua sau o sala de sport. A tinut orasul o iarna in frig. A facut parade de homosexuali prin oras si doar a vopsit cu rosu trecerile de pietoni. Asta se vede doar in urma lui.E un impostor si un incapabil.

 3. Percep lucruri foarte bune in relatia cu PMT a lu Fritz.
  Am pus ticket la Primarie sa schimbe becurile pe strada la mine, si s-a rezolvat in 2 zile. Nota 10!
  Vizualizarea tcketelor in oras pe strazi, status real. SUPERB!

  Alte interactiuni cu PMT pe format electronic fara stat la cozi, tot de 10!
  Asta spre deosebire de profu de IT N. Robu care nu a informatizat nimic sesizabil de cetateanu de rand.Nota 2 domn profesor Robu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *