Plimbări nocturne pe străzile din Timișoara, droguri și încercări eșuate de a fugi de jandarmi

Plimbări nocturne pe străzile din Timișoara, droguri și încercări eșuate de a fugi de jandarmi

Plimbări nocturne pe străzile din Timișoara, droguri și încercări eșuate de a fugi de jandarmi.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, în serviciul de patrulare, a identificat doi bărbați, de 21, respectiv 38 de ani, care aveau asupra lor substanțe suspecte.

Plimbări nocturne, în liniște

Bărbații se plimbau liniștiți, până la momentul în care au observat autospeciala jandarmilor, moment în care au luat-o la fugă. Jandarmii, surprinși de gestul celor doi, au pornit după aceștia pe străzi, somându-i și în final imobilizându-i, ca să descopere motivul pentru care fugeau de oamenii legii. Aveau asupra lor două punguțe ce conțineau substanță vegetală cu miros înțepător, de culoare verde-olive. Jandarmii i-au condus ulterior la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI:Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii are o nouă conducere. Ioana Băla, numită director executiv interimar  

Două ore mai târziu, alt bărbat de 38 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a repetat gestul.

Prins de jandarmi și condus la secția de poliție după refuzul de a fi percheziționat, a fost găsit având asupra sa un întreg arsenal: cuțit, tutun, muguri de plante verde-olive cu miros înțepător, foițe și filtre. Cercetările continuă și în cazul acestuia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns