Piloţii timişeni se întrec la Arad

Duminică, de la ora 10, pe circuitul arădean „Vik Power” va avea loc etapa a treia din Campionatul de Automobilism, Karting şi Drift Timiş, sub denumirea „Grand Prix Arad 2019”, în organizarea Asociaţiei Auto Club Rally Timiş şi a Comisiei de Automobilism şi Karting – ACR Timiş, cu sprijinul ACR Arad.

CITEȘTE ȘI: Cel mai tare loc de muncă! Ai concediu plătit o lună de zile, vii şi pleci când vrei. Salariile sunt pe măsură

Concursul va avea patru secţiuni, circuit viteză, drift şi bike-kart, toate cu câte patru manşe (una de recunoaştere, una de antrenament şi două de concurs).

În clasament va conta manşa cea mai bună.

Partea cea mai spectaculoasă va fi faptul că la circuit viteză vor concura două automobile pe pistă în acelaşi timp.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, umilit public de timișoreanul Florin Călinescu: ”Livulică, stimabile dement!”

De asemenea, sâmbătă va avea loc prima sesiune a Pro Motorsport Academy, în care vor fi pregătiţi şase candidaţi.

Duminică, aceştia vor susţine în regim de concurs testele aferente promovării academiei. Conform tradiţiei, concursul va fi încheiat cu o secţiune de speed şi drift show cu spectatori pe post de copiloţi. Este inclus şi mult-solicitatul taxi drift.

La eveniment se pot înscrie toţi amatorii pasionaţi de automobil, condiţiile fiind foarte facile, putând participa şi automobile neînmatriculate, cu cel mult trei piloţi pe o maşină, copilotul fiind opţional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.