Piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș, pe podium în prima etapă a Campionatului Național de Super Rally

Super Rally

Circuitul stradal creionat de organizatori la Mangalia pentru etapa inaugurală a Campionatului Național de Super Rally a fost unul pe placul reprezentanților cluburilor vestice CS Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș.

Aflat la volanul unui Peugeot 205, Zoltan Martincsek s-a clasat pe prima poziție la clasa 2B.

Pilotul de la CS Krepelka Motorsport a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să încheie proba cu un avans considerabil, de șapte secunde, față de ocupantul locului secund, Sorin Mihoc.

Acesta din urmă este legitimat la ACS Pro Timiș și participă la etapele din naționalul de Super Rally încă din 2019, când a demarat competiția.

O evoluție remarcabilă a avut și Sorin Jurca, tot la ACS Pro Timiș, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa 2A.

Acesta a concurat pe o mașină Peugeot 206 împrumutată de la colegul său hunedorean Călin Lazăr, căruia el și oficialii clubului din vestul țării țin să-i aducă mulțumiri pe această cale.

„Rezultatele obținute sunt îmbucurătoare și meritate, dar greul de abia acum începe. Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Crețu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea și Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism menționate.

Circuitul stradal din Mangalia a măsurat 3,75 kilometri, iar pentru victorie au luptat 30 de piloţi.

Pe lângă monoposturi şi prototipuri, fanii prezenţi au avut ocazia de a vedea în acţiune un Mini eletric şi o Dacia 1300, din cadrul proiectului Dacia Revival.

Următoarea etapă va avea loc în zilele de 18 și 19 iunie pe străzile din Târgu Mureş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *