Pieţele din Timişoara sunt „varză”. O spune chiar preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Pieţe SA

nasleu

Pieţele din Timişoara nu sunt deloc cum ar trebui, iar asta o spune chiar preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Pieţe SA, Ionuţ Nasleu.

Numit de două săptămâni în acestă funcţie, Nasleu spune că a făcut mai multe verificări în teren, în urma cărora a tras concluzii mai mult negative.

„Nu sunt deloc mulţumit. E o mare discrepanţă între cererile din diverse pieţe şi cred că ar trebui să regândim politica preţurilor. Eu zic că în pieţe unde nu este prea mare cerere, adică în Doina, Lipovei sau Giroc, ar trebui să scădem preţurile la închirierea meselor.

De asemenea, va trebui să încurajăm producătorii privaţi în detrimentul bişniţarilor. O să propun mai multe măsuri în consiliul de administraţie.

Nu sunt mulţumit nici de curăţenie şi nici de activitatea unor administratori care se cred în funcţii pe viaţă. Dacă nu ţin pasul, vor pleca”, a declarat Nasleu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Pieţele din Timişoara sunt „varză”. O spune chiar preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Pieţe SA

  1. În sfârșit și-a descoperit și el vocația , adică talentul de „ piețar ” , fain , de la popa , sereist , afacerist, palamentarist , pup inurist , mare talent adică omnipotent și multilateral dezvoltat și implicat . Chiar timișorenii au nevoie de aemenea exemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *