Pierdut „mari finalizări”. Se declară nule?

Multe ştiri importante transmise de municipalitatea timişoreană n-au mai ajuns la unii locuitori din urbe, care n-au mai putut afla, astfel, că „A venit vremea marilor realizări”. Un teanc cu exemplare din „Monitorul primăriei” era aruncat, zilele trecute, lângă un copac din zona Modern.

Probabil, persoana care transporta ziarele n-a mai rezistat sub greutatea copleşitoare a măreţelor înfăptuiri ale primarului, relatate, triumfalist, în aproape toate paginile publicaţiei care, teoretic, ar trebui să fie a timişorenilor.

Destinatarii la care ar fi trebuit să ajungă exemplarele abandonate n-au mai putut remarca acum un evident progres jurnalistic faţă de numerele anterioare ale publicaţiei, în care pozele cu Nicolae Robu tronau aproape în fiecare pagină (o performanţă în cultul personalităţii care l-ar fi făcut invidios până şi pe Nicolae Ceauşescu). Astfel, în acest număr, poza edilului nu mai apare decât în pagina 1, în pagina 2, pagina 4 şi pagina 6.

De remarcat că ar fi putut apărea cu promptitudine şi în pagina 5, unde apare -premonitoriu? – un tobogan gol. Sau încă nu „e vremea…”?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns