Piață volantă, mizerie permanentă

Piața volantă din apropierea Casei Tineretului este una dintre inițiativele lăudabile ale municipalității. Faptul că s-a reușit aducerea laolaltă a producătorilor autohtoni a fost foarte apreciat de timișoreni, cărora li se oferă posibilitatea de a cumpăra produse românești proaspete și gustoase.

S-a mers până acolo încât s-a solicitat ca astfel de piețe volante să își facă apariția în cât mai multe cartiere ale orașului, pentru a contracara afluxul uriaș al produselor din import.

Din păcate, oricât de bine-venite ar fi aceste piețe, nu putem trece cu vederea peste mizeria care domnește în imediata apropiere a Casei Tineretului, la doar câțiva metri de fructele și legumele expuse spre vânzare. Mai grav este că dezordinea din zonă datează de mai bine de zece ani, fără a fi luată vreo măsură, cu toate că vorbim de un loc aflat la doar câteva minute de centrul Timișoarei.

Totul a început de la o clădire pe care trebuie să o realizeze firma ”Constructim”, dar care a rămas la stadiul de proiect. Zona a fost împrejmuită cu un gard, fără a fi începută vreo lucrare, așa cum era preconizat. Am putea spune că înăuntru e leopardul, iar afară nici măcar nu e vopsit gardul.

Alarmant este că întregul perimetru este plin de gunoi, vegetație crescută la întâmplare și tot felul de resturi menajere, care induce un aspect total neîngrijit, spre disperarea cetățenilor din zonă. Lângă Casa Tineretului, mizeria a devenit un cuvânt de ordine, fiind permanentizată de ani buni. Doar piața este volantă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Piață volantă, mizerie permanentă

  1. CORECT! Acum ar trebui sa-l trimite-ti pe Robu cu un bebe dormind, cu caruciorul pe aleile din parcul de la stadion. E de tot kakatu’ tot, bine ca am pus borduri pentru a nu mai putea iesi dinspre McDonalds la NovaTim ….

Lasă un răspuns