Piaţa Traian din Timişoara va reînvia sub semnul ”Fabriculturii”. Concerte, workshop-uri şi alte evenimente pentru toate vârstele. Arta culinară va împleti povești dincolo de vorbe

Piaţa Traian din Timişoara va reînvia sub semnul ''Fabriculturii''. Concerte, workshop-uri şi alte evenimente pentru toate vârstele. Arta culinară va împleti povești dincolo de vorbe

Piaţa Traian din Timişoara va reînvia sub semnul ”Fabriculturii”. Concerte, workshop-uri şi alte evenimente pentru toate vârstele. Arta culinară va împleti povești dincolo de vorbe

Timp de trei zile, între 30 septembrie și 2 octombrie, Piața Traian va reînvia sub semnul ”Fabriculturii” și își va desăvârși rolul de pol socio-cultural alternativ în Timișoara.

”După trei luni de acțiuni mici și mari prin care am adus arta, cultura și patrimoniul în sânul comunității locale, a sosit momentul ca, împreună cu aceasta, să ne prezentăm în fața întregii lumi așa cum suntem – cu bune și rele, cu grijă și respect față de trecut și cu viziune încrezătoare înspre viitor!

Evenimentul de amploare se va desfășura în jurul a patru cuvinte cheie: artă, identitate, moştenire, comunitate și va aduce, poate pentru prima dată în Piața Traian, concerte live cu trupe de renume național și internațional, curatoriate reprezentativ pentru efervescența socială a cartierului Fabric, ateliere, workshop-uri, evenimente pop-up și performance-uri pentru toate vârstele și interesele.

Totodată, o zonă de Street-Food & Drink în care arta culinară va împleti povești dincolo de vorbe, spectacole de circ stradal puse în scenă de Institutul Francez din România și al lor Impuls Fabric, instalații arhitecturale realizate de partenerii noștri OAR Timiș în cadrul celei de-a patra ediții Beta – bienala timișoreană de arhitectură, reprezentații de teatru în aer liber, tururi ghidate, filtre Augmented Reality și… multe, multe planuri și vise despre viitorul cartierului Fabric.

CITEŞTE ŞI: Chiriile cresc substanțial în centrele universitare. Preţurile în cele mai căutate zone din Timişoara

Pentru a urmări programul complet al celor trei zile de festival, dar și pentru a susține acest eveniment și programele viitoare ale Asociației Cetățean de Traian, puteți vizita site-ul evenimentului: fabricultura.ro. Urmează să revenim cu detalii în perioada următoare, dar un lucru este cert: <<Fabricultura>> (30 septembrie – 2 octombrie) va fi evenimentul anului în Piața Traian! Eliberați agendele!

Accesul la toate activitățile și concertele va fi gratuit!

Fabricultura este un program de activare comunitară finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara și de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura2022”, anunţă organizatorii manifestării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns