Petrică Moise, cap de afiş la zilele unei comune din Timiş

Petrica Moise

De două zile de distracţie cu muzică bună, soare şi plajă vor avea parte cei care vor ajunge, astăzi şi mâine, la Periam Port, unde va avea loc o nouă ediţie a Zilelor Comunei Periam.

Astăzi, la ora 10, manifestarea se deschide cu diferite concursuri sportive, pentru ca, în jurul orei 17, publicul adult să aibă parte de un program de zumba, iar copiii să se delecteze cu jocuri şi activităţi de body-painting. Seara, de la ora 18, pe scenă vor urca Vadim Cruşcov, Evelyne Cojocar, Diana Ioana Budea, F.Charm, Jo şi Vescan, iar petrecerea va continua şi după miezul nopţii, în compania lui Dj Hantzy.

Mâine, la ora 17, va fi rândul muzicii populare bănăţene să se facă auzită, iar iubitorii de folclor îi vor putea asculta pe soliştii Petrică Moise (foto), Mariana Şuşca şi Gianina Beleiu, pe fraţii Vincu şi pe tinerii talentaţi din Periam, care vor susţine un recital împreună cu membrii ansamblului „Muguri de Tezaur”.

Spectacolul va fi prezentat de Codruţa Măgurean, ea însăşi o îndrăgită interpretă de muzică populară. În cele două zile de sărbătoare, transportul de la Periam la Periam Port va fi asigurat între orele 16 şi 2, din oră în oră.

Plecarea se va face din centrul localităţii, din parcarea Cec Bank, traseul va presupune o oprire în staţia de autobuz Bender, urmată de sosirea în Periam Port, locul de desfăşurare a sărbătorii şi a concertelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns